دانلود کتاب آشپزی نوین برای کودکانpdf
کتاب آشپزی نوین برای کودکان
نویسنده: بلاندین مارکاده و دکتر هانری بوشه
مترجم: دکتر افرا شکوهی
بخشی از محتوای کتاب:
این کتاب، برای مادرانی نوشته شده است که کودکشان بین سنین نوزادی تا هجده ماهگی است.اغلب مادران،به دلیل تغییرات و اختلالاتی که درتغذیه کودکشان ایجاد میشود،در سال اول زندگی فرزند خود دچار نگرانی می شوند. کودک در مرحله نوزادی، ازشیر تغذیه می کند.با بزرگتر شدن او،مواد غذایی دیگری به فهرست غذایی او اضافه می شود. این وضعیت تا زمانی ادامه می یابد که کودک همانند دیگرافراد خانواده، تغذیه کند. برخی مادران به درستی نمی دانند که ازچه زمانی می توان کودک را با موادی بجز شیر تغذیه کرد. آنها حتی نوع مواد غذایی و مقدار مصرف آنها را هم به خوبی نمی شناسند.
در این کتاب خواسته ایم به مادران جوان خاطر نشان کنیم که نباید هیچ گونه نگرانی و دغدغه ای در مورد تغذیه کودک خود داشته باشند. ما می خواهیم به شما نشان دهیم که تغذیه کودک با رعایت اصولی که گاه با عادت های خانواده تفاوت دارد، کار مشکلی نیست. شما باید به ابتکار و غریزه ی مادری خود پی برده و از آن بهره گیری کنید. شما، فرزندتان را بهتر از هر کس می شناسید و به همین علت باید در غذاهایی که برای او تهیه می کنید، به جنبه لذت او و خودتان توجه کنید. حس بویایی و چشایی کودک را باید تربیت کرد و نمی بایست فقط بر تاثیر غذا بر تربیت کلی او متمرکز شد.