نشست بصیرتی ویژه 9دی
روز سه شنبه مورخ 7/10/95به مناسبت گرامیداشت حماسه نهم دیماه و روز بصیرت و میثاق امت با ولایت؛ در مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) سقز نشستی بصیرتی برگزار شد. در این مراسم خانم بخشی از طلاب این مدرسه مبارکه ابراز داشتندحماسه 9 دی نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمانهای انقلاب ایستاده اند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابرتمام دنیای آنها ایستادگی خواهند نمود. این روز می توان گفت نهم دی، روز غلبه جنود الهی بر جنود شیطان است. روز خروش ملت ایران و آشکار ساختن خشم مقدس در برابر اهانت ها و حرمت شکنی های عده ای غافل و یا مزدور وابسته به اجانب نسبت به مقدسات در روز عاشورای حسینی است.
ایشان در ادامه ضمن پرسشی از طلاب پیرامون فرمایش مقام معظم رهبری افزود: تفاوت نهم دیماه با روزهای دیگر در چیست که رهبری پیروز واقعی آن را ملت ایران دانستند؟ در روز عاشورا عده ای به نشان معترض انتخابات وارد خیابان ها شدند و بیرق های عزا و هیئت های عزاداری را به آتش کشیدند. در این روز کسی به فکر ابطال انتخابات یا پیگیر آراء نبود اینجا پای اعتقادات دینی و مذهبی به میان آمده بود. یاد و نام امام حسین(ع) که همیشه بیدارکننده است با حرمت شکنی عده ای جاهل دوباره بیدارشد.
وی به نقش توطئه غرب در فتنه 88 اشاره و عنوان داشت: انقلاب های مخملی، انقلاب های رنگی، برنامه ریزی غرب جهت تصرف بر کشورها و حکومت اقلیت بر اکثریت مثل انقلاب نارنجی اوکراین از 20 سال پیش شروع شده و شامل کشورهایی است که مردم و حاکمین مردمیش با آمریکا همسو نیستند. داشتن بصیرت باعث شد مردم فریب بازی های سیاسی را نخورند و به اعتقادات خود باور داشته باشند.
خانم بخشی با تعریفی از کلمه فتنه تصریح کرد: فتنه پیدایش شرایطی که تشخیص حق از باطل دشوار است. یعنی فضای غبار آلودی که چشم های انسان قادر به دیدن در آن فضا نیست. به فرمایش امام علی(ع):« فتنه یعنی روزگاری که باطل با آمیزه ای از حق و دشمن در لباس دوست ظاهر شود.». به همین دلیل چنانچه ریشه کن ساختن فتنه مسئله اصلی قلمداد نشود؛ فتنه ریشه دوانده و همانند منفزی در کشتی باعث غرق شدن می شود. اگر قرار است توده مردم برای خاموش ساختن فتنه به پا خیزند روشنگری به رسالتی فراگیر تبدیل می شود. هرچند خواص در این بین مسئولیت مضاعف دارند. وقتی پدیده ای مثل توهین به مقدسات ظاهر شد از همه انتظار می رود که خط مشی خود را مشخص کنند و سخنان دوپهلو زدن کمک به دشمن است. جهاد به وجود آوردن انقلاب رنگی، مردم در خرداد 88 سکوت کردند و آن را به پای بازی های سیاسی گذاشتند هرچند آمریکا و انگلیس بیکار نبودند. شعارهای انحرافی به راهپیمایی روز قدس و توهین به سران حکومت اسلامی و عدم شفاف سازی افراد معترض به انتخابات باعث به وجود آمدن شبهات شد تا اینکه مردم در جریان این اغتشاشات متوجه توهین گروهی به بنیانگذار انقلاب اسلامی بودند و عکس امام راحل(رض) پاره شد و یکسری شعارهای توهین آمیز روز عاشورا باعث شد تا هدف فتنه شفاف سازی شود.
ودر نتیجه القای شبهات، تحریک احساسات مردم، ایجاد شکاف بین اقشار جامعه، ایجاد اختلاف بین دستگاه مدیریت کننده کشور ، شعار طرفداری از قانون ولی در اصل خلاف قانون عمل کردن، تحقیر ملت ایران از طریق بزرگنمایی دشمن و چشم امید بستن به استکبار و کمک گرفتن از دشمن در رقابت های سیاسی داخلی، برخی از شیوه های فتنه گران است. و به فرمایش مقام معظم رهبری نتیجه نهم دیماه این بود که: قوىترین و آخرین ضربه را ملت در روز نهم دى و 22 بهمن وارد کرد. کار ملت ایران در بیست و دوم بهمن، کار عظیمى بود؛ نهم دى هم همین جور. یکپارچگى ملت آشکار شد. همهى کسانى که در عرصهى سیاسى به هر نامزدى رأى داده بودند، وقتى دیدند دشمن در صحنه است، وقتى فهمیدند اهداف پلید دشمن چیست، نسبت به آن کسانى که قبلا به آنها خوشبین هم بودند، تجدید نظر کردند؛ فهمیدند که راه انقلاب این است، صراط مستقیم این است. در 22 بهمن، ملت همه با یک شعار وارد میدان شدند. خیلى تلاش کردند، شاید بتوانند بین ملت دودستگى ایجاد کنند؛ اما نتوانستند. و ملت ایستاد؛ این پیروزى ملت بود. از 22 خرداد تا 22 بهمن- هشت ماه - یک فصل پرافتخار و پرعبرتى براى ملت ایران بود؛ این یک درس شد. آگاهى جدیدى به وجود آمد. فصل تازهاى در بصیرت ملت ایران گشوده شد. این یک زمینهى بسیار مهمى است. باید بر اساس این زمینه، حرکت کنیم.