برگزاری کلاس اخلاق ویژه کادر و اساتید
برگزاری کلاس اخلاق ویژه کادر و اساتید
به مناسبت سالروز شهادت جانسوز ششمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام جعفر صادق(ع) جلسه اخلاقی ویژه کادر و اساتید در مدرسه علمیه حضرت فاطمه (س) سقز برگزار شد.
در این نشست اخلاقی که با حضور رییس هیأت امنای مدرسه و کادر و اساتید برگزار شد؛ حجت الاسلام و المسلمین سید محمد فلسفی مبلغ ومدرس اخلاق حوزه ضمن تسلیت شهادت رییس مذهب تشیع امام جعفرصادق(ع) محضر امام عصر(عج) و حاضرین، فرمایشات خود را با ذکر حدیثی از امام صادق(ع) آغاز و گفتند: امیدواریم که خداوند متعال به همگی ما توفیق دهد پیروان واقعی آقا امام صادق(ع) باشیم و مبلغین صادق مکتبی که افتخار ما این است که فقه ما فقه جعفر صادق آل محمد(ص) است. خدای متعال خالق ماست و ما هم توفیق پیدا کرده ایم که مسلمان باشیم و در بین مسلمین پیرو پیامبر اسلام و خاندان بزرگوار آن حضرت باشیم. بعضی اوقات انسان به قدر وسعت وجودیش پیرامون نعمت های باعظمتی که خدا به او کرامت کرده از کوچکترین نعمت، گرچه هیچ نعمتی کوچک نیست چرا که صاحب آن خداست. برای همین فرموده اند هیچ گناهی را کوچک نشمارید به خاطر اینکه در برابر کسی گناه می کنید که بزرگتر از او وجود ندارد.
وی با بیان اینکه انسان باید نعمت های خدا را( چه در ظاهر و چه باطن به او داده شده است) با خود مرور کند و به وسع خود در برابر آنها شکر کند؛ ابراز داشتند: حال که خداوند به ما نعمت ولایت و امامت داده است بین اینهمه مسلمین در سرتاسر عالم که مذاهب گوناگونی را اختیار نموده اند، ما مفتخریم به تعبیر امام راحل(ره) که امام باقر(ع) و امام صادق(ع) از ماست و مکتب ما مکتب امام صادق(ع) می باشد. شکر این نعمت ولایتمداری و محبت خاندان پیامبر نور و رحمت(ص) می طلبد که از جهت عملی در مسیر این عزیزان قدم برداریم و در نشر افعال نورانی و نورالقرآن که جهان تشنه معارف آل الله است، بکوشیم.
>حاج آقا فلسفی با اشاره به تلاش دشمن برای تشکیل گروه های افراطی داعش، سلفی و… ادامه دادند: امروزه اگر دشمن به نام این گروه ها در بلاد اسلامی و غیر اسلامی ددمنشی می کند و دست به جنایت و خونریزی می زنند علتش این است که خود دشمن هم دانسته است که امروز فطرت بشریت بر اساس آن آگاهی ای که پیدا کرده است به سمت اسلام است آن هم نه هر اسلامی بلکه به تعبیر امام خمینی(ره) اسلام ناب محمدی(ص) که هم قرآن دارد و هم عترت.بشر به سوی تشیع و دوازده امامی گرایش پیدا کرده است و دشمن هم تمام تلاش خود را به کار برده است که این هدف تحقق پیدا نکند و کمر همت بسته است با ضربه زدن به اسلام و ریشه کنی تشیع در دنیا آنهم در چنین برهه ای از تاریخ که تشیع به لطف خدا رو به گسترش است و مقدمات ظهور امام زمان(عج) فراهم می شود؛ دشمن هم در اعلاترین درجه ظلم و خباثت با همه تلاشش در میدان است. حال که در چنین فضای دنیوی و یک چنین جو علیه دین خداوند تک تک ما را انتخاب نموده که اولا مسلمان شدیم و پیرو آل الله و دربین تشیع باز خداوند ما را انتخاب کرده است و تک تک شما خواهران را طلبه قرار داده است در صورتی که می توانستید دانشگاه های مختلف بروید و چه بسا که خیلیها هم با مدرک دانشگاهی باز وارد حوزه شده اند و طالب زیربنای همه خیرات و برکات فقه امام صادق(ع). باز خداوند عنایت فرموده و توفیق داده که مربی و معلم خیر شده اید که بناست یک عده را در صراط مستقیم هدایت کنید. پس شما هم معلم خیر شوید معلمی که خود اهل عمل است. حال با وجود تمامی این اوصاف و نعمات عظیم خداوندی، مسلما دشمن دست از کار نمی کشد یعنی کاری می کند که ما در شکر این نعمت ها کوتاهی کنیم. یا هوای نفس را برما غالب میکند یا در انجام وظیفه ای که داریم ممکن است خدای ناکرده کوتاهی کنیم. و باز توجه کنید یا در اثر دعای خیر پدر و مادر بوده یا در زندگی کار خیری بوده که اثر آن برگشته به اینکه خداوند شما خواهران طلبه را انتخاب کرده است تا در کردستان و این سرزمین مجاهدت های خاموش با وجود تمامی مشکلات و مخالفت ها، در این مدرسه علمیه که تحت مکتب امام جعفر صادق(ع) و به نام مادرش حضرت زهرا(س) می باشد در راستای تبلیغ دین الهی خدمت کنید.اگر بخواهید قدر این نعمت ها را بدانید باید در بعد عملی درست رفتارکنید.
ایشان همچنین خطاب به خواهران عنوان نمودند: دقت کنید اگر در چنین فضایی اشتباه و سهل انگاریی از ما صورت گیرد به پای شخص نمی گذارند بلکه رفتار ناپسند ما را به پای مکتبمان و پیروان امام صادق(ع)می گذارند. همچنان که برعکسشم هست اگر قدم مثبتی برداریم زمینه انس و الفت به سوی اهل بیت(علیهم السلام) را در مردم فراهم می کنیم.چه بسا شما خواهرانی که در مکانی خدمت می کنید که به نام حضرت زهرا(س) می باشد. باید اخلاق و منشتان، پوششتان، حرکاتتان زهراگونه باشد. زهراگونه مبلغ دین باشید. اینجاست که باید تلاشمان بر محور تقوا باشد.امام صادق(ع) می فرمایند تقوای الهی داشته باشید و دین خود را با ورع حفظ کنید. کسی که ناشر فرهنگ آل الله است باید با ورع و تقوا این فرهنگ را نشر دهد.
این مدرس اخلاق در پایان صحبت های خود افزودند: فردای قیامت که بر زهرای مرضیه و حضرات معصومین(صلوات الله علیهم اجمعین) وارد شدیم ، بدانیم که رضایت این بزرگواران را کسب کرده ایم و بدانید که وظیفه بسیار سنگین است و در حین سنگینی از خداوند و ائمه اطهار و خود حضرت زهرا(س) کمک بخواهید که خودشان ما را یاری دهند و شرایط را به بهترین نحو هدایت کنیم در مسیر هدایتگری و نتیجه بردن برای خود و دیگران. اگر اشتباهی هم رخ داد با همدلی و یاری و حفظ اتحاد خود آن مشکل و اشتباه را رفع کنیم و خوبیها را تقویت کنیم.اینجا باید برای خدا و با تقوای الهی کار کنیم و هوای نفسانی بر ما غالب نشود. بلکه با تلاش و کوشش بیشتری معارف الهی را نشر دهیم و بدانید هر روز هر قدمی از قدم بر می دارید تا وارد این مدرسه شوید حساب و کتابی دارد و همگی در محضر حضرت فاطمه(س) هستید و همه اعمال را نظاره گر هستند. اگر ایشان راضی باشند حضرت مهدی(عج) و حضرت رسول(ص) هم خشنود و راضیند و خدای ناکرده در صورت نارضایتی حضرت زهرا(س) به تبع آن امام زمان(عج) و پیغمبر اسلام(ص) نیز ناراضی خواهند بود. و هیچ قدرتی توان برگشت رضایت ایشان از ما را نخواهد داشت.از حضرت فاطمه(س) بخواهیم که از خدا بر ای ما این توفیق را بخواهند؛ در هر کجا که هستیم با علممان دیگران را به اسلام دعوت کنیم. با اخلاق و منشمان. با اخلاقیات ناشر دین اسلام باشیم. شما هم عالم و هم مجاهده هستید و امیدواریم که خداوند ثواب مرزبانان را به همه ما توفیق کند چون در این خطه مرزی مشغول به خدمت هستید. و این جمله نورانی امام صادق(ع) رییس مذهب را همیشه به یاد داشته باشیم که فرمودند: اتقواالله حّصِنوا دینکم بالورع. با محوریت تقوا و داشتن ورع این مدرسه و این مکتب را اداره کنید تا فردای قیامت با روسفیدی و خوشحالی در محضر پیامبر(ص) و اهل بیت(علیهم السلام) با کوله باری از تقوا و هدایتگری حاضر شده و به ما افتخار کنند.